Søndag d. 29. November:
Gudstjeneste kl. 11,
"Det er godt nok mørkt"
- Hvorfor kaldes Jesus lyset?

Gudstjeneste med BorgerKids og nadver søndag 29/11 kl. 11

Sådan åbner Borgerkirken op igen efter coronavirus

Borgerkirken holder fra søndag 24. maj gudstjenester i henhold til de udsendte retningslinjer fra sundhedsstyrelsen i forhold til Covid-19.

*Vi hilser ikke med hånd ved døren.
*Vi har håndsprit og papirservietter.
*Vi bruger ikke sangbøger eller sangblade, men tekster vises via projektor.
*Der er 2 meters afstand mellem stolene og derfor mulighed for fællessang under sange og salmer.

*Børn og juniorer deltager i gudstjenestens indledning og under nadveren sidst i gudstjenesten.
*Der er aktiviteter udenfor kirkerummet for børn og juniorer under præstens tale, og der er tegninger til børn i kirkerummet.
*Vi har afstand mellem stolene. Familier og personer i sociale cirkler må sidde sammen.
*Vi kan ialt være ca. 100 personer til gudstjeneste denne søndag, fordelt i kirkesalen og 3 andre lokaler, hvor man kan følge gudstjenesten via live-streaming.
*Alle får mulighed for at deltage i nadver som afslutning på gudstjenesten.
*Efter gudstjenesten inviteres til rundstykker eller serveret frokost plus kaffe/te.
*Vi holder afstand under frokost.

Borgerkirken bestyrelse

12. marts 2020

Danmark lukker i øjeblikket ned pga. Corona virus. Hvad gør vi i Borgerkirken?

I går aftes på pressemøde opfordrede statsminister Mette Frederiksen alle trossamfund og foreninger til ikke at mødes og lukke aktiviteter ned. Den opfordring har vi valgt at følge i Borgerkirken.

Det betyder at:
- Gudstjenesterne afholdes som online-gudstjenester uden fremmøde.

Vi inviterer til online-gudstjeneste på Youtube via linket her: https://www.youtube.com/user/borgerkirken

Klik gerne på "Abonner", så vil du få en påmindelse, når gudstjenesten begynder.

Det håber vi at rigtig mange vil bakke op om, når vi nu ikke kan mødes fysisk.
- Kirkemødet søndag 15/3 aflyses - ny dato: Søndag 23/8
- Onsdagscafé er aflyst og erstattet af onsdagscafé som video-møde via Messenger  - kontakt Frands Pedersen for at deltage
- Øveaftner med Happy Gospel erstattes af online-øveaftner via zoom - kontakt Tune for at deltage.
- Samling i smågrupper er aflyst indtil videre.

Diverse udvalgsmøder, teammøder mv. kan arrangeres som online møder. Det er op til hvert team at finde den bedste løsning.

Vi håber på jeres forståelse for aflysningerne og vil opfordre til at bede for de mange mennesker som på den ene eller anden måde er ramt i øjeblikket.