Søndag d. 29. November:
Gudstjeneste kl. 11,
"Det er godt nok mørkt"
- Hvorfor kaldes Jesus lyset?

Gudstjeneste med BorgerKids og nadver søndag 29/11 kl. 11

Advents hygge

Søndag den 22. november kl. 13

Søndag den 22. november er der ingen gudstjeneste kl. 11, men i stedet mødes vi Kl. 13 til adventshygge.
Vi begynder engagementet med at synge advents-/julesange og en lille  andagt.

Derefter vil vi benytte alle kirkens rum, hvor man kan lave årets juledekoration, lidt julesysler, og der er mulighed for at julehygge med hinanden.

Husk varmt tøj, for i år bliver der mulighed for at deltage i et lille juleløb.
I løbet af dagen vil der blive serveret gløgg, saftevand, kaffe, the og æbleskiver.

Vi slutter dagen af med julelotteri, og vi forventer at engagementet slutter ca. 17.30.

Vi håber, at vi på trods af Corona, kan mødes i et kærligt og varmt fællesskab, vi er dog opmærksomme på, at myndighederne kan sætte begrænsninger for, hvor mange vi må mødes, så det er ”først til mølle-princippet”

– dog senest søndag den 15. november, pr. sms til 27102580/mail grarup@os.dk eller på listen i kirken.

Du er meget velkommen til at donere gevinster til engagementet.

Gevinsterne kan afleveres i ”kontoret” i kirken senest torsdag den 19. november.

Prisen er 20 kr. pr. person- dog maks. 50 kr. pr. familie.

Lodder koster 5/10 kr.

Hver selvgjorte juledekoration koster 25 kr.

Hele overskuddet går til Borgerkirken.