Menneskene

Vores præst Frands:

12 års erfaring som præst i Folkekirken er Frands Pedersens indgangsvinkel til at være præst i Borgerkirken. Initiativgruppen bag kirken består af en lille gruppe personer, som har forskellig baggrund og forskellig menneskelig og kirkelig erfaring, men som alle har et ønske om at være med i en moderne, fri kirke på et grundlag, som vi kender fra Folkekirken.

Når du besøger kirken, skal du ikke forvente at møde en præst i præstekjole på en højt hævet prædikestol. Præsten er i almindeligt tøj og i øjenhøjde med menigheden! Vi vil gerne, at du føler, der er kort afstand mellem dig og præsten. Og vi lægger vi vægt på, at dit besøg både bliver en god oplevelse, og at du får noget med hjem til eftertanke.

Børne- og juniorkirke

Børnekirken Kongeriget ledes af frivillige. Kontaktperson er Kirstine Lind, 23 49 89 14.

Juniorkirken ledes også af frivillige. Kontaktperson er Sonnich Thacker, sonnichthacker@borgerkirken.dk