Puslespil i påsken

4 gudstjenester fra 31/3 til 21/4 2019 om tro og tvivl

Har du prøvet at lægge et puslespil? Så kender du besværet med at lægge forskelligt formede brikker rigtigt sammen, så de danner et helt billede.

Jesu discipel Peter kæmpede i 3 år (!) med at få de forskellige puslespilsbrikker til at falde på plads som et samlet billede af Jesus. I mange situationer troede Peter, at han nu forstod Jesus, men så fik han en ny brik og kom i tvivl, for den nye Jesus-brik passede ikke sammen med de andre brikker.

Hvem er han, ham Jesus?

Skal vi ta’ chancen og tro på hvad han siger og følge ham?

Man kan godt ha’ sin tvivl.

Kom og vær med, når vores præst Frands taler letforståeligt og med humor om, hvordan du kan få puslespillet med Jesus på plads i påsken.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så kontakt gerne præst Frands Pedersen på tlf. 42 44 86 00 eller frands@borgerkirken.dk