6. søndag i temaserien
om vore nære relationer
Tema:
"Græsset er altid grønnere"

Gudstjeneste med børnekirke og juniorkirke søndag 22. september kl. 11

Overskud i hverdagen

6 søndage fra 4/9 - 9/10 2016

- og balance i livet

I mange forskellige situationer bliver vi mødt med krav og forventninger, nogle ganske selvfølgelige og rimelige. Andre fører dig i en retning, hvor du ikke kan kende dig selv. Du bliver presset og begrænset af menneskers mening og indflydelse, ydre omstændigheder, sygdom, økonomi, travlhed, tid og din familie.

Hvorfor kan vi ikke bare komme ovenpå, virkelig få overskud og finde en god og sund balance i vores liv? Blot gøre det, vi er bedst til og det, som Gud har skabt og udrustet os til?

I Borgerkirken inviterer dig til 6 temasøndage om balance og overskud i beretningerne om Moses og Jesus. Kom og vær med, når pastor Frands taler med humor for alvor om det frigørende i den kristne tro i letforståeligt og afbalanceret sprog.