6. søndag i temaserien
om vore nære relationer
Tema:
"Græsset er altid grønnere"

Gudstjeneste med børnekirke og juniorkirke søndag 22. september kl. 11

IKKE SPOR TILFÆLDIGT

6 søndage fra 22/10 - 26/11 2017

- om muligheder og mening i mit liv

Kender du også til tanken om, hvordan dit liv ville have set ud, hvis ikke du lige havde mødt den og den på netop dét tidspunkt? Eller hvis du havde valgt noget andet den gang, du skulle træffe den der vigtige beslutning?

Når vi ser tilbage på vores liv, kan det hele let se ud som en broget række af valg og begivenheder, som tilfældigvis har bragt os til der, hvor vi er i dag. Men måske er der mere på spil? Måske er der en grund til, at du er som du er, og måske venter der dig en ganske særlig opgave med lige præcis den baggrund du har?

Borgerkirken inviterer til 6 temasøndage, hvor vi vil spørge efter muligheder og mening med vores liv. Sammen vil vi lede efter noget at være stolt af, noget at leve og noget at dø for.