HVAD GØR VI med det vi ikke kan gøre noget ved?

6 temasøndage fra 21/10 til 25/11 2018 om at skælde ud på Gud og finde fred

Kender du til at stå i en umulig situation? Det gik ikke, som du havde ønsket hos lægen, til jobsamtalen, på studiet, i familien eller med vennerne. Din nuværende situation er milevidt fra dine drømme. Foran dig ser du ingen gode løsninger. Du føler, at du er låst fast. Hvad gør du nu med det?

Og hvad gør Gud? Hvorfor løser han ikke mine problemer? Han virker både tavs og langt væk. Er han vred på mig? Jeg har prøvet at bede til ham. Nu har jeg mest lyst til at skælde ham ud eller droppe ham. Er Gud virkelig så god som de siger, han er?

Borgerkirken inviterer til 6 temasøndage, hvor vi vil se på, hvad vi gør med det, vi ikke selv kan gøre noget ved, og vi vil se på, hvem Gud egentlig er, når han ikke er som vi havde troet..

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så kontakt gerne præst Frands Pedersen på tlf. 4244 8600 eller frands@borgerkirken.dk