Gode intentioner

Når GODE INTENTIONER møder VIRKELIGHEDEN

6 + 8 søndage om tanke og handling

Grundlæggende vil jeg jo det gode, men virkeligheden bliver ofte en anden.

Borgerkirken inviterer til en rejse ind i spændingsfeltet mellem de gode intentioner og virkeligheden, hvor vore følelser nemt kan bringe os ud af kurs. Hvordan bliver de gode intentioner til handling? Hvad forventer vi af os selv, og hvad forventer Gud af os?

Kom og vær med, når pastor Frands taler med humor, alvor og provokationer om det at være menneske i en tid, hvor mange grundværdier er til debat.

Temaserien begynder 18/10 og strækker sig over 6 søndage til og med 22/11.

I advents- og juletiden er der et særligt juletema: Julens forventninger - for julehadere og julefans.

Temaserien GODE INTENTIONER genoptages 3/1 2016 og strækker sig over de næste 8 søndage til og med 28/2.

Budskab

Kirke og kristendom handler ikke om bygninger, ydre rammer, ritualer, ydre disciplin eller udenadslære. Det handler først og fremmest om Jesus! Han kommer til os og inviterer os alle uanset baggrund og forkundskaber til at følge ham. Vi vil se med forundring på, hvor betingelsesløst Jesus inviterer os, og hvor radikalt han udfordrer os til at lære af ham.