TEMAserie:
"KOM SOM DU ER og bliv..."
Søndagsoverskrift 12/5
"Inde i fællesskabet"

Konfirmationsgudstjeneste med nadver søndag 12. maj kl. 11

FRIHEDEN KALDER

8 temasøndage fra 12/8 - 30/9 2018 om at blive fri af frygt og kontrol

Danmark er et frit land, hvor ingen bestemmer, hvad vi må sige, hvad vi skal spise, eller hvem vi må omgås. Alligevel lever mange af os med begrænsninger, som ofte skyldes frygt, f.eks. frygt for andres meninger, frygt for at blive holdt udenfor eller for ikke at slå til.

Frygt fører til mere kontrol, men vi kan ikke kontrollere alt, og hvad stiller vi så op? Hvor er friheden?

Borgerkirken inviterer til 8 temasøndage, hvor vi vil se på, hvad Jesus lærer os om frihed i vores hverdag. For apostlen Paulus førte mødet med Jesus til en ny forståelse af frihed i forhold til sig selv og andre. Sammen vil vi undersøge, hvad den kristne frihed indebærer og kalder os til, og sammen vil vi vove at gi’ slip og leve mere i den frihed, Jesus åbner for os.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så kontakt gerne præst Frands Pedersen på tlf. 4244 8600 eller frands@borgerkirken.dk