DEN STORE JULEPLAN

5 søndage fra 3/12 - 7/1 2018

- om gaver, håb og uperfekthed

Kalenderen siger jul igen, og hvad siger du? En skøn og dejlig ventetid? Eller vil du hellere spole frem til det nye år i en fart? Planer bliver lagt for julen, og dejligt er det når planerne lykkes. Men det er ikke alle planer, der bliver som vi ønsker det. Drømmen om den perfekte jul forblev måske en drøm.

Men julen har været undervejs og planlagt længe før oktobers travlhed. Gud har for længe siden planlagt en jul, en gave og et håb, der på overfladen ser alt andet end perfekt ud. Så er der måske alligevel håb for os alle om en jul, som varer noget længere end til påske.

Borgerkirken inviterer til 5 temasøndage i advents- og juletiden, hvor vi vil droppe den overfladiske perfekthed for at gå bag om livet og ind til julen med nyt håb og ny forventning.