TEMAserie:
"KOM SOM DU ER og bliv..."
Søndagsoverskrift 12/5
"Inde i fællesskabet"

Konfirmationsgudstjeneste med nadver søndag 12. maj kl. 11

JULEN - helt personligt

5 gudstjenester fra 2/12 til 6/1 2019 om julens personer - og dig

Måske kender du til at vente på noget særligt eller at føle dig udenfor i en bestemt sammenhæng? Måske har du prøvet at løbe ind i noget uventet, som kom til at ændre dit liv? Måske du kender fornemmelsen at frygte for det ukendte i fremtiden?

Det er du ikke alene om! Mange af julens hoved- og bipersoner har oplevet noget lignende. Det er faktisk (også) det julen handler om.

Kom og lad dig inspirere af den unge teenagemor Maria, iværksætteren Josef, den kontrollerende kong Herodes, de helt almindelige hyrder og de to skønne ældre troende Anna og Simeon, når Borgerkirken inviterer til en temaserie om julens personer. Måske du kan genkende noget af dig selv?

Vores præst Frands taler letforståeligt og med humor om, hvordan julen angår dig helt personligt.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så kontakt gerne præst Frands Pedersen på tlf. 4244 8600 eller frands@borgerkirken.dk