6. søndag i temaserien
om vore nære relationer
Tema:
"Græsset er altid grønnere"

Gudstjeneste med børnekirke og juniorkirke søndag 22. september kl. 11

Hallo! Er der nogen?

9 gudstjenester fra 13/1 til 17/3 2019 om at bede

Hvor henvender vi os, når der er store ting på spil i vores liv, eller når man står på kanten af livet? Måske kunne det hjælpe med en lille bøn, måske man skulle bede Fadervor, men er det ikke bare en remse af ord, der står i kø?

Bibelen er fuld af ord, men Fadervor er faktisk det eneste, Jesus lærte sine disciple udenad.

Borgerkirken inviterer til en temaserie om at bede, hvor vi gennem 9 søndage vil se på det at bede og gennemgå Fadervor linje for linje.

Kom og vær med, når vores præst Frands taler letforståeligt og med humor om, hvordan du kan henvende dig til Gud i bøn.

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål, så kontakt gerne præst Frands Pedersen på tlf. 42 44 86 00 eller frands@borgerkirken.dk