NY temaserie:
"HIMMEL OG JORD i hverdagen"
3. temasøndag den 7. juni
Overskrift: "Må jeg være med?"

Gudstjeneste søndag 7/6 kl. 11 med børnekirke - mere info i kalenderen

Smågrupper

Små fællesskaber i Borgerkirken

I Borgerkirken lægger vi vægt på, at man altid ved gudstjenesten kan få hilst på andre, både før, under og efter gudstjenesten - bl.a. over en frokost og en kop kaffe.

På den måde kan man hurtigt få et fællesskab med andre i kirken.

Hvis man ønsker at lære nogle få endnu bedre at kende, er der mulighed for det i en mindre gruppe, vi kalder det for "Smågrupper".

I smågrupperne snakker man om hverdagen og om livet, og man har også hver gang fokus på at snakke om tro med hinanden i et lukket og fortroligt fællesskab.

I nogle af smågrupperne studerer man et afsnit i Bibelen, i andre læser man en bog med et relevant tema. På den måde deler man både liv og tro med hinanden i smågrupperne.

Der er følgende muligheder i Borgerkirken - alle grupperne er åbne for flere deltagere.