2. søndag i temaserien
HVAD REGNER DU MED?
- om vore nære relationer
Overskrift: "Bøvl og venner"

Gudstjeneste med børnekirke søndag 25. august kl. 11

Syng dig glad i gospelkor

Syng gospel, mærk glæden boble og mød nye mennesker. Kom med i gospelkor!

Gospelkoret "Happy Gospel" starter på sin 2. sæson onsdag den 28. august kl. 19-21, og du har mulighed for at starte i koret når det passer dig.

Her kan du opleve glæde, gejst og stor energi i et varmt fællesskab. At synge i et gospelkor er livsbekræftende som få ting her i livet. Så kom med, og mærk glæden brede sig.

Alle kan være med! Og det var ALLE :-)

Koret dirigeres af Lene Svendsen-Tune, der er dirigent og sanger i Saved by Grace, sangerteamet i Aarhus Gospel Fellowship. Hun har sunget i flere kor, her i blandt Gospelkoret Rejoice fra Aarhus. I årenes løb har hun sunget sammen med kunstnere som Linda Andrews, Jesper Lundgaard, Anette Heick og Slesvigske Musikkorps.

Praktisk info:
– Øveaftner er onsdage i ulige uger kl. 19-21
– Prisen er kun 300 kr. pr. halvår
– Ingen tilmelding Kom hvis du har lyst til at være med! Du kan GRATIS prøve det af de første to gange, og mærke om det er noget for dig. Lækkert, ik’?

– Øveaftner foregår i Borgerkirken, Kastaniehøjvej 4, 8600 Silkeborg

– Har du spørgsmål, kan du skrive til gospel-i-silkeborg@gmail.com