Søndag d. 4. Oktober
Jeg VIL
At ville kærligheden

Gudstjeneste med BorgerKids og nadver søndag 4/10 kl. 11

Syng dig glad i gospelkor

Opstart onsdag 26. august kl. 19!

Woow, vi glæder os til snart at mødes igen!

Vi vil selvfølgelig overholde gældende corona-regler bl.a. om afstand. Vi er derfor på udkig efter et andet øvested, da kirkerummet ikke er stort nok. Følg med her på siden, når det er faldet på plads.

Vi øver fortsat hver anden onsdag i ulige uger kl. 19.00-21.00.

Datoer for efteråret:

• 26. august
  • 9. september
  • 23. september
  • 27. september
  • 7. oktober
  • 21. oktober
  • 4. november
  • 18. november
  • 2. december
  • 16. december

For at deltage kontakt dirigent Lene Svendsen-Tune

Velkommen til Happy Gospel, Borgerkirkens gospelkor

Syng gospel, mærk glæden boble og mød nye mennesker. Kom med i gospelkor!

Gospelkoret "Happy Gospel" startede i august 2018,  men du er velkommen til at starte i koret når det passer dig.

Her kan du opleve glæde, gejst og stor energi i et varmt fællesskab. At synge i et gospelkor er livsbekræftende som få ting her i livet. Så kom med, og mærk glæden brede sig.

Alle kan være med! Og det var ALLE :-)

Koret dirigeres af Lene Svendsen-Tune, der er dirigent og sanger i Saved by Grace, sangerteamet i Aarhus Gospel Fellowship. Hun har sunget i flere kor, her i blandt Gospelkoret Rejoice fra Aarhus. I årenes løb har hun sunget sammen med kunstnere som Linda Andrews, Jesper Lundgaard, Anette Heick og Slesvigske Musikkorps.

Praktisk info:
– Øveaftner er onsdage i ulige uger kl. 19-21
– Prisen er kun 300 kr. pr. halvår
– Ingen tilmelding Kom hvis du har lyst til at være med! Du kan GRATIS prøve det af de første to gange, og mærke om det er noget for dig. Lækkert, ik’?

– Øveaftner foregår i Borgerkirken, Kastaniehøjvej 4, 8600 Silkeborg

– Har du spørgsmål, kan du skrive til happygospel@borgerkirken.dk