3. søndag i temaserien

Gudstjeneste søndag 26/1 kl. 11 med børnerkirke

Juniorkirke

JUNIORKIRKEDATOER i december: 1/12 og 15/12

Juniorkirke er for alle i 2.-6. klasse og foregår hver anden søndag samtidig med gudstjenesten og børnekirke. Vi ønsker at give juniorerne mulighed for at lære Gud at kende på deres egne præmisser, men også at give dem et godt og sundt fællesskab at være en del af. Se datoer i gudstjenestekalenderen.

Spørgsmål om juniorkirken sendes til kontaktperson Sonnich Thacker på tlf. 30 29 77 43 eller mail sonnichthacker@borgerkirken.dk

På søndage, hvor der ikke er juniorkirke, er alle juniorer meget velkomne til at hjælpe med forskellige opgaver i kirken som juniorhjælpere. Det kan f.eks. være at hjælpe i børnekirken eller med teknik eller frokost. Kontakt Sonnich for at aftale nærmere.

Juniorerne er naturligvis også altid velkomne til at deltage i den almindelige gudstjeneste sammen med de øvrige kirkegængere.

Vi glæder os til at være sammen med jer!

Venlig hilsen juniorlederne

Torsteen, Martin, Mido, Malthe og Sonnich