Sidste søndag i temaserien:
"HVAD FORVALTER DU?"
Overskrift: "Almenforvalter
- fri til at forvalte i fællesskab"

Gudstjeneste søndag 24/11 kl. 11 med dåb og nadver

Børnekirken Kongeriget

BØRNEKIRKEDATOER: 11/8 - 25/8 - 8/9 - 22/9 - 6/10

Børnekirken Kongeriget er for 3 år til og med 1. klasse. Yngre børn er velkomne til at være med sammen med en voksen. Ældre børn er velkomne til at være med som juniorhjælpere.

Under hele gudstjenesten holder vi børnekirke med et varieret program på børnenes præmisser. Børnekirken er et sted med rummelighed, sjov og ballade, men også et sted, hvor vi tager børnene alvorligt, lytter til dem og møder dem i øjenhøjde.

Hveranden søndag er der nadver i kirken og på disse søndage kommer børnene ind til forældene i kirken, da børnene deltager ved nadveren med deres forældre.

Én søndag om måneden bidrager børnene til de voksnes gudstjeneste med et lille optrin, f.eks. en sang og dagens huskeord, som de lærer på dagen.

Kontaktperson til Børnekirken Kongeriget:

Kirstine Lind, 23 49 89 14.

Børnekirkens slogan

Det skal være sjovt at gå i kirke.