TEMASERIE startet 12/8
"Friheden kalder"
Tema for 7. søndag: "Fri til
at lade barnetro få vokseværk"

Søndag 23. september kl. 11

Juniorkirke

Juniorkirke er for alle i 2.-6. klasse og foregår ca. hver tredje søndag samtidig med gudstjenesten og børnekirke. Vi ønsker at give juniorerne mulighed for at lære Gud at kende på deres egne præmisser, men også at give dem et godt og sundt fællesskab at være en del af. Se datoer i gudstjenestekalenderen.

Udover juniorkirke arrangerer vi to junioraftner i løbet af efteråret 2018: Fredag 25/8 og 21/12. Læs mere på flyeren.

Ved spørgsmål kontakt da juniorkirkeleder, Thilde Moskjær Kofod, på tlf. 42 94 14 30 eller mail: thilde@borgerkirken.dk

På søndage hvor der ikke er juniorkirke, er alle juniorer meget velkomne til at hjælpe med forskellige opgaver i kirken som juniorhjælpere. Det kan f.eks. være at hjælpe i børnekirken eller med teknik eller frokost. Kontakt Thilde for at aftale nærmere.

Juniorerne er naturligvis også altid velkomne til at deltage i den almindelige gudstjeneste sammen med de øvrige kirkegængere.

Vi glæder os til at være sammen med jer!

Venlig hilsen juniorlederne:

Torsteen, Martin, Mido, Stinne og Thilde